Meubels opnieuw laten spuiten

Alle objecten zijn gevoelig voor slijtage. Slijtage is een logisch gevolg van het gebruiken van objecten. Op een andere pagina hebben we al geschreven over het opnieuw laten spuiten van uw keuken (link naar bovenstaand artikel). Het is echter ook mogelijk om uw huidige meubels opnieuw te laten spuiten. Meubels worden tenslotte ook veel gebruikt in een huishouden. Mede daardoor ontstaat er na verloop van tijd ook slijtage op uw meubels. Wij zijn de aangewezen partij voor u, indien u uw huidige meubels opnieuw wil laten spuiten.

Gemakkelijk, fraai en goedkoop

Zodra u besloten heeft om iets te doen aan de slijtage aan/op uw meubels, heeft u twee keuzes:

- U kunt besluiten om het meubelstuk weg te doen en een nieuw meubelstuk te kopen.
- U kunt besluiten om het huidige meubelstuk weer in oude ere te herstellen.

Indien u voor de tweede mogelijkheid kiest, biedt dat vele voordelen. Het is tenslotte veel gemakkelijker en goedkoper om een oud meubelstuk opnieuw te laten spuiten. Het opnieuw kopen van een meubelstuk is duurder en kost bovendien meer tijd; u moet tenslotte een nieuw meubelstuk uitzoeken en wellicht ook wachten op de levertijd.

Indien u een meubelstuk, bijvoorbeeld een houten stoel of vensterbank, opnieuw wilt laten spuiten, moet u een keus maken over de kleur. Wilt u het meubelstuk in dezelfde kleur laten spuiten? Of wilt u een nieuwe kleur kiezen, waardoor de inrichting van uw huis er iets anders uit komt te zien? Die keuze is van belang en onze medewerkers kunnen u van gedegen advies voorzien. Uiteraard speelt uw smaak hier ook een grote rol in.

Welke meubels kunt u opnieuw laten spuiten?

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en gebruiken tevens de beste materialen. Dat heeft tot gevolg dat wij vele soorten meubelen opnieuw kunnen spuiten. U kunt hierbij denken aan een kast, onderdelen van een keuken, een tafel, een stoel en een dressoir. Indien u andere meubelstukken opnieuw wilt laten spuiten, kunt u hiervoor ook contact met ons opnemen!

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over het spuiten van uw meubels kunt u ook via onderstaand formulier uw vraag stellen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.