Kleuren zeggen meer dan 1000 woorden

Ben jij uitgekeken op jouw spulletjes? Of heb je iets in je bezit wat je in een andere kleur wilt laten spuiten? Wij van Spuiterij Houwing bieden je deze mogelijkheid met glans.

Materialen die we onder andere voor je kunnen spuiten :

  • Hout
  • Metaal
  • Kunststof
  • MDF
  • Glas

Staat jouw materiaal er niet tussen? Of ben je niet zeker met wat voor materiaal je te maken hebt? Het is zeker de moeite waard om je bij ons te laten informeren. 

Verrassend

Met een verrassend resultaat en niet van nieuw te onderscheiden. Onze spuiterij geeft kleur aan het geleverde werk.

De meeste producten/objecten worden in een huis veelvuldig gebruikt. Dit heeft slijtage tot gevolg. Het uiterlijk van de verschillende objecten in een huiskamer bepalen de uitstraling en de sfeer van het huis. Als na verloop van tijd bepaalde objecten last van slijtage krijgen, kan de uitstraling minder worden. In dat geval is het mogelijk om de objecten opnieuw te laten spuiten.

Wij van Spuiterij Houwing spuiten jouw gewenste meubelstukken of andere objecten opnieuw. Wij spuiten het meubelstuk/ object in elke gewenste kleur, dit kan dezelfde kleur als voorheen zijn of een compleet andere kleur. Dat zorgt er voor dat het meubelstuk een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Het lijkt net alsof er een geheel nieuwe staat, terwijl het puur en alleen gaat om het overspuiten van het huidig meubelstuk.

Milieuvriendelijk, alternatief

Heeft u er al wel aan gedacht dat spuiten een heel goed alternatief is voor

de aanschaf van nieuw?

Daarbij ook nog eens heel goed te verantwoorden ook: vele malen beter dan weggooien.

De meeste producten/objecten worden in een huis veelvuldig gebruikt. Dit heeft slijtage tot gevolg. Slijtage kan technische slijtage zijn, maar slijtage kan ook met het blote oog zichtbaar zijn. In dat geval hebben we het over slijtage van het uiterlijk van een product/object/meubelstuk. Het uiterlijk van de verschillende objecten in een huiskamer bepalen de uitstraling en de sfeer van het huis. Als, na verloop van tijd, bepaalde objecten last van slijtage krijgen, kan de uitstraling minder worden. In dat geval is het mogelijk om de objecten opnieuw te laten spuiten. Maar, wat is dat nou eigenlijk?

Bij Interieur spuiterij Oldambt worden gewenste meubelstukken of andere objecten opnieuw gespoten. Dat betekent dat de oude laag er eerst afgeschuurd wordt. Vervolgens wordt een nieuwe kleurlaag aangebracht op het meubelstuk of ander object. Dat zorgt er voor dat het meubelstuk een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Het lijkt dan net alsof er een geheel nieuw meubelstuk staat, terwijl het puur en alleen gaat om het overspuiten van een huidig meubelstuk.

Wil je iets laten spuiten. Heb je interesse in onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag