Meubels spuiten

Alle objecten dus ook meubels zijn gevoelig voor slijtage. Slijtage is een logisch gevolg van het gebruik. Op een andere pagina hebben we geschreven over het opnieuw laten spuiten van jouw keuken. Het is echter ook mogelijk om jouw huidige meubels opnieuw te laten spuiten. Meubels worden tenslotte ook veel gebruikt in een huishouden. Mede daardoor ontstaat er na verloop van tijd slijtage op jouw meubels.

Gemakkelijk, fraai en goedkoop

Zodra je hebt besloten om iets te doen aan de slijtage op of aan jouw meubels, heb je een aantal keuzes:

  • Je kunt besluiten om het meubelstuk weg te doen en een nieuwe kopen.
  • Het huidige meubelstuk weer in oude ere te laten herstellen.
  • Of je kiest ervoor om een gebruikt meubelstuk aan te schaffen en deze in de gewenste kleur te laten spuiten


Indien je voor de tweede of derde mogelijkheid kiest, biedt dat veel voordelen. Het is tenslotte veel gemakkelijker en goedkoper om een oud meubelstuk opnieuw te laten spuiten. Het kopen van een nieuw meubelstuk is duurder en kost bovendien meer tijd. Je moet tenslotte een meubelstuk uitzoeken en wellicht is er een lange levertijd.

Indien je een meubelstuk opnieuw wilt laten spuiten, moet je een keus maken over de kleur. Wil je het meubelstuk in dezelfde kleur laten spuiten? Of kies je voor een nieuwe kleur waardoor de inrichting van jouw huis er iets anders uit komt te zien? Die keuze is van belang, onze medewerkers kunnen jou van gedegen advies voorzien. Uiteraard speelt jouw eigen smaak hier een leidende rol in.

Welke meubels kunt u opnieuw laten spuiten?

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en gebruiken tevens de beste materialen. Dat heeft tot gevolg dat wij vele soorten meubelen opnieuw kunnen spuiten. Je kunt hierbij denken aan een kast, onderdelen van een keuken, een tafel, een stoel en een dressoir. Indien jij andere meubelstukken opnieuw wilt laten spuiten, kun je hiervoor ook contact met ons opnemen!


Meubels spuiten en transport

Wij zijn een spuiterij en zijn géén schilder, dit houdt in dat wij niet bij jou aan huis komen. Het is de bedoeling dat je met het te spuiten object/ meubelstuk bij onze spuiterij komt. Wij zien je graag bij ons verschijnen.

Wil jij je meubel laten spuiten? Heb je interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op. Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag.