Spuiterij

Ben jij uitgekeken op jouw spulletjes? Of heb je iets in je bezit wat je in een andere kleur wilt laten spuiten? Wij van Spuiterij Houwing bieden je deze mogelijkheid met glans.

Materialen die we onder andere voor je kunnen spuiten :

  • Hout
  • Metaal
  • Kunststof
  • MDF

Het is zeker de moeite waard om te informeren als jouw materiaal er niet bij staat vermeld.

Verrassend

Met een verrassend resultaat en niet van nieuw te onderscheiden. Onze spuiterij geeft kleur aan het geleverde werk.

De meeste producten/objecten worden in een huis veelvuldig gebruikt. Dit heeft slijtage tot gevolg. Het uiterlijk van de verschillende objecten in een huiskamer bepalen de uitstraling en de sfeer van het huis. Als na verloop van tijd bepaalde objecten last van slijtage krijgen, kan de uitstraling minder worden. In dat geval is het mogelijk om de objecten opnieuw te laten spuiten.

Wij van Spuiterij Houwing spuiten jouw gewenste meubelstukken of andere objecten opnieuw. Wij spuiten het meubelstuk/ object in elke gewenste kleur, dit kan dezelfde kleur als voorheen zijn of een compleet andere kleur. Dat zorgt er voor dat het meubelstuk een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Het lijkt net alsof er een geheel nieuwe staat, terwijl het puur en alleen gaat om het overspuiten van het huidig meubelstuk.

Wil je iets laten spuiten. Heb je interesse in onze diensten? Neem contact met ons op. Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag.

Wil je iets laten spuiten. Heb je interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op. Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag.