Interieur

Een hedendaags huis bevat verschillende meubelen en aanverwante artikelen. Deze producten zijn gemaakt van verschillende materialen. Dat loopt uiteen van hout tot aan metaal en van glas tot kunststof. Al deze materialen hebben specifieke kenmerken.

Een bekend nadeel van hout is dat de kleur kan veranderen. Dat kan best komen door uitdroging of door ons zonlicht. In een dergelijk geval is het aan te raden om het hout opnieuw te laten spuiten. Wij kunnen allerlei producten opnieuw spuiten dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, waardoor deze er weer als nieuw uit zien.

Het spuiten van het interieur is iets waar veel mensen tegenwoordig gebruik van maken. Het biedt namelijk vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor jou hieronder op een rijtje gezet:

Goedkoop

Het opnieuw laten spuiten van bijvoorbeeld een meubelstuk is relatief gezien een stuk goedkoper. Een andere keuze die men heeft, is het kopen van een geheel nieuw meubelstuk. In de meeste gevallen zal het kopen van een nieuw meubelstuk meer geld kosten dan het laten over spuiten van het huidige meubelstuk.

Kostentechnisch gezien is het dus absoluut aan te raden om een meubelstuk te laten spuiten.

Milieubewust

Dit voordeel ligt min of meer in het verlengde van het vorige voordeel. Indien iemand besluit om een huidig meubelstuk opnieuw te laten spuiten, is dat ook een milieubewuste keuze en absoluut verantwoord. Het huidige meubelstuk hoeft namelijk niet gerecycled te worden. Het opnieuw laten spuiten van een meubelstuk is daarmee een stuk beter dan het weggooien van een meubelstuk.

Variatie

Veel mensen vinden het leuk om af en toe een variatie aan te brengen in de inrichting van hun huis. Dat kan door nieuwe meubelstukken te kopen (duur), maar het kan ook door een aanpassing te doen aan de huidige meubelstukken. Een meubelstuk met een donkere kleur kan bijvoorbeeld opnieuw worden gespoten in een lichtere kleur. Een dergelijke kleurverandering kan al een hoop doen veranderen aan de uitstraling van een interieur.


Meubels spuiten en transport

Wij zijn een spuiterij en zijn géén schilder, dit houdt in dat wij niet bij jou aan huis komen. Het is de bedoeling dat je met het te spuiten object/ meubelstuk bij onze spuiterij komt. Wij zien je graag bij ons verschijnen. 

Wil je iets laten spuiten? Heb je interesse in onze diensten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.