Schade? Wij helpen je graag verder

Een openslaande deur op het parkeerterrein van de supermarkt. Een opspattend steentje tegen het raam. Een aanrijding of (ketting)botsing op de snelweg.

Deze voorbeelden laten zien dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Des te meer doordat je op de weg ook afhankelijk van een ander bent. Indien een andere weggebruiker niet goed op let, kan jouw auto schade op lopen.

In het hedendaagse leven is de auto niet meer weg te denken. Mocht jouw auto daarom schade hebben, is het hoogstwaarschijnlijk de wens dat deze schade vakkundig en snel gerepareerd wordt. Dan is het goed om te weten dat wij er voor jou zijn om er voor te zorgen dat wij je auto herstellen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Wanneer jij ons bedrijf bezoekt, leggen we graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

De schade melden

Als je ons bedrijf bezoekt, leggen we je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen. Het is zeker verstandig om de volgende zaken mee te brengen:

  • Schadeformulier
  • Kentekenbewijs
  • Geldige groene kaart
  • Rijbewijs

Schade verhalen of zelf betalen

Of de schade aan jouw auto kunt verhalen is afhankelijk van de oorzaak van de schade, hoe je bent verzekerd- en of er een tegenpartij bij betrokken is. Wil- of moet je de schade zelf betalen? Bij elke soort omstandigheid staan wij je hier graag in bij.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.