Keuken opnieuw laten spuiten

In een huis wordt geleefd. Op plekken waar geleefd wordt, ontstaat vanzelf slijtage. Slijtage kan zich uiten in bijvoorbeeld een vagere kleur, kleine beschadigingen en zichtbare plekken. Eén van de meest gebruikte objecten in een huis is de keuken. De laatjes worden veelvuldig open en dicht gedaan, de kastjes worden veelvuldig open en dicht gedaan en het aanrechtblad heeft te maken met veel invloeden van onder andere water en andere vloeibare middelen. Dit betekent dat het meer dan logisch is dat er na verloop van tijd slijtage zichtbaar wordt in de keuken.

Indien de slijtage zichtbaar is in de keuken, heeft u twee keuzes:

- U kunt besluiten om het desbetreffende object in de keuken te vervangen.
- U kunt besluiten om het desbetreffende object in de keuken opnieuw te laten spuiten.

In de meeste gevallen zal slijtage zich laten zien door een vagere kleur of door kleine beschadigingen. Beide soorten slijtage zijn simpelweg op te lossen door het object opnieuw over te spuiten. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst is het een stuk voordeliger dan het object volledig te moeten vervangen. Anderzijds bent u ook nog eens milieubewust bezig. Tot slot is het veel gemakkelijker om een object opnieuw te laten spuiten in plaats van te vervangen. Als u het aanrechtblad in uw keuken moet vervangen, zal dat veel tijd, geld en moeite kosten.

Nieuw gezicht

Het opnieuw laten spuiten van een object in de keuken is één van onze specialiteiten. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten en onze medewerkers hebben veel ervaring. Indien wij een object in uw keuken opnieuw spuiten, lijkt het net alsof het een geheel nieuw object is. Wij toveren uw oude keuken om in een gloednieuwe keuken, terwijl u niet de prijs hoeft te betalen voor een gloednieuwe keuken. Uw oude keuken krijgt min of meer een nieuw gezicht.

Indien gewenst kunnen we delen van uw keuken ook in een andere kleur spuiten. Op die manier kunt u ook enige variatie in de inrichting van uw huis aanbrengen.

Wil je je keuken laten spuiten? Vul onderstaand formulier in