Jouw keuken

In een huis wordt geleefd. Eén van de meest gebruikte objecten in een huis is de keuken. De laatjes, kastjes en kastdeuren worden veelvuldig open en dicht gedaan Dit betekent dat het meer dan logisch is dat er na verloop van tijd slijtage zichtbaar wordt in de keuken. In de meeste gevallen zal slijtage zich laten zien door een vagere kleur of door kleine beschadigingen.

Je hebt een aantal keuzes

  • Je kunt de betreffende kastdeur of lade vervangen maar het is maar de vraag of deze nog leverbaar is.
  • Je zou kunnen overwegen om de hele keuken te vervangen. Maar een kwalitatief goede keuken is ontzettend kostbaar.
  • Of kies ervoor om je huidige keuken in een hele andere kleur te laten spuiten. Supertof!


Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst is het een stuk voordeliger dan het object volledig te moeten vervangen. Anderzijds ben jij ook nog eens goed met ons milieu bezig. Tot slot is het veel gemakkelijker om een keuken opnieuw te laten spuiten in plaats van volledig te vervangen. Als jij ook nog eens het aanrechtblad van jouw keuken moet vervangen, zal dat veel tijd, geld en moeite kosten.

Nieuw gezicht

Het opnieuw laten spuiten van een object in de keuken is één van onze specialiteiten. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten en onze medewerkers hebben veel ervaring. Indien wij een object van jouw keuken opnieuw spuiten, lijkt het net alsof het een geheel nieuw is. Terwijl je niet de prijs hoeft te betalen voor een gloednieuwe keuken. Jouw oude keuken krijgt opeens een heel ander gezicht en ziet er weer als nieuw uit.

Indien gewenst kunnen we delen van uw keuken ook in een andere kleur spuiten. Op die manier kunt u ook enige variatie in de inrichting van uw huis aanbrengen.


Keuken spuiten en transport

Wij zijn een spuiterij en zijn géén schilder, dit houdt in dat wij niet bij jou aan huis komen. Het is de bedoeling dat je met het te spuiten object/ meubelstuk bij onze spuiterij komt. Wij zien je graag bij ons verschijnen.

Wil jij je keuken laten spuiten? Of heb je interesse in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.