Autoschade

Een openslaande deur op het parkeerterrein van de supermarkt. Een opspattend steentje tegen de bumper/het raam. Een aanrijding of (ketting)botsing op de snelweg. Deze voorbeelden laten zien dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Des te meer doordat je op de weg ook afhankelijk van andere bent. Indien een andere weggebruiker niet goed op let, kan jouw auto schade op lopen.

In het hedendaagse leven is de auto niet meer weg te denken. Mocht jouw auto daarom schade hebben, is hoogstwaarschijnlijk de wens dat deze schade vakkundig en snel gerepareerd wordt. Bij Houwing Autoschade ben je daarvoor aan het juiste adres!

Vakkundig

In de omgeving van Groningen en Winschoten staan wij te boek als een ervaren en enthousiast autoschade-herstelbedrijf. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk, waardoor jouw auto op de juiste manier gerepareerd wordt.

De schades die wij kunnen repareren variëren van lakschade tot aan een complexe schade waarbij we meerdere onderdelen moeten vervangen. Indien wij overgaan tot het repareren van een schade, staat uw veiligheid altijd op nummer 1. Wij zorgen, dankzij ons schadeherstel, voor een veilige auto waar u nog vele kilometers in af kan leggen. Bij dit proces maken wij gebruik van de meest geavanceerde reparatietechnieken en apparaten. In combinatie met onze vakkundige monteurs, zorgt dat voor een uitmuntend resultaat.

Je kunt bij Houwing Autoschade terecht voor schadeherstel aan personenauto’s, bedrijfsauto’s en oldtimers.

Indien je in het Noorden van het land bent, zit je op korte afstand van ons bedrijf. Wij specialiseren ons in het herstellen van autoschade in Groningen en autoschade in Winschoten. Graag komen wij met jou in contact, indien jouw auto schade opgelopen heeft. Wij zijn voor jou de aangewezen partij om de schade op een vakkundige en snelle manier te herstellen. Bij ons staat jij, de klant, centraal.

Vragen of schade melden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.