Interieur spuiterij

Een hedendaags huis bevat verschillende meubelen en aanverwante artikelen. Deze producten zijn gemaakt van verschillende materialen; dat loopt uiteen van hout tot aan metaal en van glas tot aan kunststof. Al deze materialen hebben specifieke kenmerken; die kenmerken uiten zich uiteindelijk in bepaalde voor- en nadelen.

Een bekend nadeel van hout is bijvoorbeeld dat de kleur kan veranderen. Dat kan bijvoorbeeld komen door uitdroging of door zonlicht. In een dergelijk geval is het absoluut aan te raden om het hout opnieuw te laten spuiten. Wij, interieurspuiterij Oldambt, zijn daarvoor de geschikte partij! Wij kunnen allerlei producten opnieuw spuiten, waardoor deze er weer als nieuw uit zien. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, kunnen wij allerlei verschillende materialen opnieuw spuiten.

Het spuiten van uw interieur is iets waar veel mensen tegenwoordig gebruik van maken. Het biedt namelijk vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

Goedkoop

Het opnieuw laten spuiten van bijvoorbeeld een meubelstuk is relatief gezien een stuk goedkoper. Een andere keuze die men heeft, is het kopen van een geheel nieuw meubelstuk. In de meeste gevallen zal het kopen van een nieuw meubelstuk meer geld kosten dan het laten over spuiten van het huidige meubelstuk.

Kostentechnisch gezien is het dus absoluut aan te raden om een meubelstuk over nieuw te laten spuiten. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij alle meubelstukken in nieuwstaat terugbrengen!

Milieubewust

Dit voordeel ligt min of meer in het verlengde van het vorige voordeel. Indien iemand besluit om een huidig meubelstuk opnieuw te laten spuiten, is dat indirect ook een milieubewuste keuze. Het huidige meubelstuk hoeft namelijk niet gerecycled te worden. Het opnieuw laten spuiten van een meubelstuk is daarmee een stuk beter dan het weggooien van een meubelstuk.

Variatie

Veel mensen vinden het leuk om af en toe een variatie aan te brengen in de inrichting van hun huis. Dat kan door nieuwe meubelstukken te kopen (duur), maar het kan ook door een aanpassing te doen aan de huidige meubelstukken. Een meubelstuk met een donkere kleur kan bijvoorbeeld opnieuw worden gespoten in een lichtere kleur. Een dergelijke kleurverandering kan al een hoop doen veranderen aan de uitstraling van een interieur.

Interieur spuiterij Oldambt is voor alle mensen in de provincie Groningen de juiste partij. Wij kunnen uw meubelen opnieuw spuiten, waardoor deze meubelen er weer als nieuw uit gaan zien. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u heel graag!

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.