Kosten en tijd

Als indicatie kunnen we je meegeven dat de Dinitrol anti-roestbehandeling voor een personenauto ter grootte van een Toyota Aygo of Citroen C1 ongeveer € 850,00 kost.

De Dinitrol anti-roestbehandeling voor een auto ter grootte van een Renault Talisman, Volkswagen Passat of Citroen CX kost ongeveer € 1450,00. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Een anti-roestbehandeling is absoluut aan te raden voor nieuwe- of jong gebruikte auto`s. Het is een investering in de toekomst en bepalend voor de levensduur van je auto. De kosten zijn in verhouding dan ook relatief te noemen. Een reparatie aan de carrosserie van jouw auto door een vakman uit laten voeren is immers ook niet goedkoop.

Duur van de behandeling

Je dient er rekening mee te houden dat jij je auto toch zeker een aantal dagen niet in je bezit zult hebben. In overleg kunnen we bekijken of we iets voor je kunnen betekenen in mobiliteits-service.

Je auto laten checken

Absoluut een aanrader wanneer onze getrainde medewerkers jouw auto hebben behandeld met de producten en materialen van Dinitrol. De inspectie voeren we kosteloos voor je uit. Puur preventief. Na de anti-roestbehandeling nadien gewoon één keer per jaar een afspraak maken met ons bedrijf om jouw auto in te laten plannen voor de inspectie. Wanneer jij onder het genot van jouw kop koffie, de juist Wi-Fi verbinding met je device aan de slag bent of misschien wel je eigen vertrouwde dagblad hebt meegenomen checken wij je auto vakkundig. Ook weer een onderdeel van de Groningse nuchterheid zoals wij deze graag uiteenzetten.

Heeft jouw auto roest, of heb je vragen over onze behandeling? Indien je in het Noorden van het land bent zit je op korte afstand van ons bedrijf.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.