Constatering

Jouw buurman heeft kleine blaasjes onder de lak? Of een ander -niet te verklaren-klein bruin plekje aan de carrosserie van zijn geliefde auto? Dan is hij waarschijnlijk wel te laat geweest voor een anti-roestbehandeling. Of zag hij het nut van deze behandeling niet in. Vervelend genoeg heeft hij nu wel kennis gemaakt met roest (corrosie) Eén van het meest gemene onderdelen wat jouw auto ook zou kunnen overkomen.

Dan is het zeker goed om te weten dat wij van Houwing Winschoten er voor jou zijn om er voor te zorgen dat wij jouw auto wel de juiste upgrade kunnen geven met een anti-roestbehandeling van FluidFilm. Vanzelfsprekend zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. En ruim voordat jij wel kennis zou kunnen maken met dat vervelende fenomeen. Bij ons staan kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop. Ongeacht waar jij ons naar vraagt.

Als het binnen ons pallet van werkzaamheden valt, kunnen we je vast van dienst zijn. Je bent bij ons verzekerd van goed opgeleide medewerkers, optimale bedrijfsuitrusting, uitstekende service. Onze gedrevenheid hierin is vanzelfsprekend gecombineerd met een stukje Groninger nuchterheid.

Heeft jouw auto roest, of heb je vragen over onze behandeling? Indien je in het Noorden van het land bent zit je op korte afstand van ons bedrijf.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.