Anti Roestbehandeling

Aanrader

Een anti-roestbehandeling is niet alleen voorbehouden aan oudere auto`s. Integendeel.

Er zijn voldoende voorbeelden te noemen van nieuwe of moderne auto`s die er mee te maken hebben gekregen- of nog zullen krijgen. Het is een fabel dat deze nieuwe of moderne auto`s niet meer zullen roesten omdat ze volledig verzinkt zijn. Auto`s worden op een zo efficiƫnt mogelijke manier gebouwd en waar een fabrikant iets kan reduceren zullen ze dat waarschijnlijk niet nalaten.

Een anti-roestbehandeling is absoluut een aanrader voor nieuwe- of jong gebruikte auto`s. Het is een investering in de toekomst en bepalend voor de levensduur van je auto. De kosten zijn dan ook relatief te noemen. Een reparatie aan de carrosserie van jouw auto door een vakman uit laten voeren is immers ook niet goedkoop.

Dan is het zeker goed om te weten dat wij van Houwing Winschoten er voor jou zijn om er voor te zorgen dat wij jouw auto de juiste upgrade kunnen geven met een anti-roestbehandeling van Dinitrol. En ruim voordat jij kennis zou kunnen maken met dat vervelende fenomeen. Bij ons staan kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop. Ongeacht waar jij ons naar vraagt.

Als het binnen ons pallet van werkzaamheden valt, kunnen we je vast van dienst zijn. Je bent bij ons verzekerd van goed opgeleide medewerkers, optimale bedrijfsuitrusting, uitstekende service. Onze gedrevenheid hierin is vanzelfsprekend gecombineerd met een stukje Groninger nuchterheid.

Heeft jouw auto roest, of heb je vragen over onze behandeling? Indien je in het Noorden van het land bent zit je op korte afstand van ons bedrijf.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.