Behandeling

Wanneer het beeld compleet is volgt de reiniging. Hiervoor willen we eerst dat de auto aan alle kanten gereinigd is. Het is niet nuttig om een auto te behandelen zonder dat deze is ontdaan van alle vuil en viezigheid wat zich in de randen en kanten heeft opgestapeld of in de naden heeft genesteld.

De gereinigde auto moet eerst goed drogen, moet echt volkomen droog zijn. Wij nemen hier de tijd voor.

Delen waarvan na het schoonmaken blijkt dat deze te ver zijn aangetast door roest moeten door een vakman, bijvoorbeeld een schadehersteller- of restaurateur vervangen worden. Het is niet zo dat we zonder een limiet aan roestvorming kunnen beginnen met de anti-roestbehandeling. Om deze vervolgens zorgeloos af te kunnen werken. Hier zijn wel degelijk grenzen aan verbonden. Lichte roestvorming of vliegroest is geen probleem , daar waar opgezwollen plakken roest wel een serieus probleem zijn. En vanzelfsprekend geen goede basis om mee te beginnen. Dan zullen we echt op de rem moeten trappen en dit eerst met je gaan bespreken.

Wanneer de auto droog is kan worden aangevangen met de eigenlijke anti-roestbehandeling. Wij verkiezen de kwalitatieve materialen van Dinitrol. Een aanrader, oerdegelijk- en reeds bewezen Zweeds kwaliteitsproduct.

Wij maken gebruik van diverse materialen van Dinitrol. Ieder deel wordt hierdoor op een specifieke wijze zo optimaal mogelijk behandeld. Schone, roestvrije plekken worden keurig afgeseald. Daar waar roest is dringt de Dinitrol zich door in de roest laag en blokkeert het venijnige proces.

Heeft jouw auto roest, of heb je vragen over onze behandeling? Indien je in het Noorden van het land bent zit je op korte afstand van ons bedrijf.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.